Kære Erhvervs kunde - Velkommen hos MF Energi LED-belysning til erhvervslivet

 

Vi er med fra tanke til handling og gør dit lys bæredygtigt både nu og i fremtiden.

Sammen med vores kunder laver vi unika løsninger med udgangspunkt i projektet. Vores job er at fremme den visuelle oplevelse og skabe trivsel under lyset.

Stil krav til din lyspartner - stil krav til MF Energi. Du må godt være kræsen når du vælger lys. Det er vi!. MF Energi stiller store krav til kvalitet og hos os finder du kun produkter af høj kvalitet.

Til vores erhvervs kunder tilbyder vi totalløsninger, lys til fagfolk, samhandelsaftale etc. En opgave er aldrig for stor og aldrig for lille.

Hos MF Energi ser vi løsninger og muligheder. Vi gør en forskel.
 

TOTALLØSNINGER

Vi løser opgaven og er med fra tanke til handling.

Farverne skal stå skarpt i kontrast med den vare man sælger, hvad enten det er beklædning, madvarer, parfume, legetøj osv. Den visuelle oplevelse skal stå skarpt i kontrast med den mad oplevelse man vil sælge. Kontorbelysningen afgør medarbejder trivsel.

Lys har muligheder og tidens konstante udvikling inden for energibesparende belysning giver en bred vifte af muligheder. Sammen med vores kunder laver vi unika løsninger med udgangspunkt i rummet. Vi ser på hvilken funktion lyset skal have og arbejder ud fra at lyset skal have en funktionalitet og samtidig fremme den visuelle oplevelse og skabe trivsel.

Vi tilbyder energiberegninger samt projektrådgivning og har altid professionelle partnere involveret i montering af vores projekter.
 

LYS TIL FAGFOLK

Vi stiller store krav – gør du?

Vi samarbejder med vores professionelle partnere.

Med udgangspunkt i energieffektive produkter, tilbyder vi et bredt sortiment af lyskilder. Høj kvalitet og konstant udvikling er vores nøgleord og sammen med vores forretningsforbindelser giver vi lyset en ny vinkel.

Store krav til vores fælles miljø har henledt fokus på energieffektive produkter. Køb af energieffektive produkter giver besparelser der kan mærkes. Vi har skarpe løsninger til en skarp pris.

Giv dine kunder mulighed for at se at LED lys i høj kvalitet. Et produkt i konstant udvikling og nøgleprodukter i vores sortiment.

Hos MF Energi skal du kun handle et sted og der er fordele ved at være vores partner
Indgå med fordel en samhandelsaftale. Via vores WEB shop kan du handle hvor som helst og når som helst til markedets bedste priser.

Kunne du tænke dig en præsentation, hvor vi kommer og præsentere vores lys og MF Energi?
Lad os besøge dig! Vi pakker bilen med et bredt udvalg og kommer til dig – det giver mulighed for at se og røre.
 
SAMHANDELSAFTALE

Der er fordele ved at være vores partner

Er De en momsregistreret virksomhed, kan De med fordel indgå en samhandelsaftale. Ved en samhandelsaftale får de personligt log in til vores webshop.
Det personlige log in giver adgang til en kunde specifik webshop hvor du som momsregistret virksomhed får fordel på priserne.

På webshoppen kan De handle hvor som helst og når som helst og altid til markedets bedste priser.
Ved en samhandelsaftale tager vi en fælles snak omkring jeres produktbehov. Især butikskæder har et begrænset produktbehov og har måske kun behov for 10 forskellige lyskilder. Ved at udspecificere produktbehovet får vi mulighed for at give fordelsrabatterne netop der hvor behovet er.

Butikskæder, kontorkæder osv. vil også kunne opstår store fordele ved at arrangere fællesindkøb. Alle ordre er individuelle og hvert enkelt butik/kontor har egne ordre. Rabatten gives på baggrund af det fælles indkøb / forventede omsætning. Der er med garanti penge at spare.

Vi lagerfører enhver lyskilde som er omfattet af en samhandelsaftale. Det giver fleksibilitet hos vores kunder da vi dermed fjerner unødvendig kapitalbinding.

Bliv kunde hos MF Energi og opret dig allerede nu. Fordelene er til at få øje på.