OM OS

Fokus på energioptimering blev starten på MF Energi i 2008. Vores miljø stiller krav til vores energiforbrug i dagligdagen og hvorfor ikke vælge den helt rigtige løsning til markedets bedste pris.
Med udgangspunkt i energieffektive produkter, laver vi besparende belysningsløsninger. Vi har fokus på udvikling af kvalitet og samarbejder tæt med vores kunder og forretningsforbindelser.
 
Vi ser ofte, at mængden af den energi der anvendes i eksisterende løsninger, kan halveres med investering i nyt belysning. Investeringsomkostningerne opvejes af det reducerede energiforbrug.
 
Lyset vi omgiver os med danner grundlag for vores trivsel som menneske og vores velbefindende er afgørende for vores præstationer. Vores belysningsløsninger skal sikre det sunde arbejdsmiljø og optimere oplevelsen af velvære i rummet hvad enten det er i privaten, på et kontor eller i en butik. Sammen med vores kunder laver vi unika løsninger med udgangspunkt i rummet, anvendelighed, farve temperaturen og luminans.
 
Hos MF Energi skal du kun handle et sted. Til vores kunder tilbyder vi adgang til køb via vores hjemmeside. Vi vores private kunder kan vi altid kontaktes for råd og vejledning og anbefaler professionelle samarbejdspartnere på installationen.
 
Til vores erhvervs kunder tilbyder vi samhandelsaftale. Via vores WEB shop kan du handle hvor som helst og når som helst til markedets bedste priser. Samhandelsaftale giver store fordele ved fællesindkøb. Ikke alene er det nemt og hurtigt at købe via web shoppen men en samhandelsaftale med MF Energi giver ekstra gode indkøbsforhold. Vi ved at den konstante udvikling i lyskilder medfører, at nyheder i dag er forældet i morgen. Derfor er der INGEN minimums køb hos MF Energi. Vi lagerfører enhver lyskilde i en given samhandel og sikre hurtig levering. Det sparer vores kunder for unødvendig kapitalbinding.
 
Vores kunde referencer spænder vidt og vi påtager os rigtig mange spændende projekter. Når vi spørger vores kunder om hvorfor de netop valgte MF Energi, er det fordi at vi gør en forskel på pris og service. Vores pris hænger ikke sammen med den service vi yder vores kunder.

Vores kunder skal have markedets bedste priser og den bedste service.

Vi ser muligheder og løsninger. Vi gør en synlig forskel.